Privatlivspolitik i forbindelse med HypnoCoachen’s nyhedsbrev

I forbindelse med tilmelding til HypnoCoachen’s nyhedsbrev, samt modtagelse af denne ydelse, indsamler vi de data, du selv oplyser. Dvs. fornavn og e-mail-adresse. Vi indsamler også data omkring, hvilke af vores mails du har åbnet og hvilke links i vores mails, du har klikket på, samt hvilken freebie du har været interesseret i. Med disse oplysninger har vi mulighed for at forbedre vores nyhedsbreve og tilpasse vores markedsføring.

HypnoCoachen anvender MailerLite som mailing-system, herunder til tilmeldingsformularen. MailerLite har deres datacentre liggende i EU, og har databehandleraftale ift. GDPR liggende i deres betingelser. MailerLite bruger desuden tredjeparts ”sub-processors” til at assistere ved levering af deres services, herunder Google Ireland Limited (Datacenter i Irland), Telia (Telia Lietuva, AB) (Datacenter i Litauen), Slack Technologies, Inc. (Kommunikationsværktøj, USA), Validity, Inc. (Email-verificeringsværktøj, USA), Hetzner Online GmbH (Datacenter-operator i Tyskland) m.fl.
(Kilde: https://www.mailerlite.com/legal/data-processing-agreement)

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Dataene bliver opbevaret i op til 6 måneder efter at du evt. har afmeldt dig nyhedsbrevet, medmindre du specifikt beder os om at slette det før dette tidspunkt via hej@hypnocoachen.dk

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via afmeldings-linket nederst i nyhedsbrevet.