— Siden er under opbygning —

Hvor foregår behandlingen?

Behandlingen foregår online, så det kræver, at du har et sted, hvor der er ro og ikke kommer forstyrrelser under sessionen, da det vil ødelægge flowet, som er vigtig i hypnocoaching/hypnoterapi.

Du skal naturligvis have en stabil internet-forbindelse, en computer og et trådløst headset. Du skal også have en stol, som du kan sidde behageligt, afslappet og sikkert i, uanset hvor afslappet du bliver.

 

Priser

En session (1-1½ time pr. session) med hypnoterapi koster 1.000 kr. pr. 1. januar 2021. Der gives 15 % rabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Specialforløb:

Vægttabsforløb (Hypno Gastric Balloon / Hypno Gastric Band): Pr. 1/2-2021: 3.000 kr. for 1 dobbeltsession, samt en opfølgningssession (=i alt 3 sessioner).

OBS: Beløbet for vægttabsforløbet forventes at stige 1-2.000 kr. i løbet af 2021, så book din tid nu, mens prisen er i bund. Sammenlignet med en gastric band/balloon-operation, så er denne hypnose-udgave småpenge ved siden af, og du opnår minimum samme positive effekt og undgår samtidig de bivirkninger, der er ved et kirurgisk indgreb. Ikke nok med det, så bliver dine ressourcer, f.eks. din selvtillid, boostet på en måde, som en operation aldrig ville gøre det.