— Siden er under opbygning —

Hvorfor hypnocoaching?

Hypnocoaching er mere en form for terapi end egentlig coaching, men i modsætning til den meste hypnoseterapi, hvor klienten tælles ned i trance, så foregår hypnocoaching som udgangspunkt i samtaleform, hvor trancen opstår helt naturligt.

Der er ikke noget underligt i trance, for det er noget, vi alle oplever naturligt flere gange i løbet af dagen, når vi sidder i vores egne tanker og stirrer ud af vinduet på vej hjem i bussen, eller når bilen ”selv finder hjem”, uden at du har været bevidst om, hvilken vej du har kørt. Men man skal ikke skue hunden på hårene; på trods af, at det lyder simpelt, så vil trancen give os muligheden for at arbejde med underbevidstheden på en anden måde end almindelig samtaleterapi. Det giver et power boost til terapien, som gør, at man kan flytte bjerge!

Hypnocoaching kombinerer en lang række af de bedste værktøjer fra forskellige grene inden for terapiverdenen, både inden for bl.a. samtaleterapi, kropsterapi, NLP og hypnose, og det gør hypnocoaching til et stærkt og effektivt redskab til at behandle diverse ”problemer”, fobier og traumer, samt til at skabe det liv, man drømmer om.

 

Hvem kan behandles?

Så længe du ikke har psykoser eller andre sværere psykiske diagnoser, så kan du som udgangspunkt behandles. Du skal altid sige til, inden bookning, hvis du har en form for psykisk diagnose, så vi kan få afklaret, om det er noget, der forhindrer behandling.

Hypnocoaching sker i et samarbejde mellem klient og terapeut, så det er vigtigt, at du går ind til sessionen med en positiv intention om at arbejde med de ”problemer”, som du gerne vil af med.

Hvad kan behandles?

  • Diverse ”problemer”, som man kan tumle med i éns hverdag, f.eks. at man føler, at man skal være perfekt; at man har svært ved at sige ”nej”; generel tristhed; at der er nogle ting, som man bliver irriteret eller vred over; osv. I stedet kan det være, du ønsker at få mere ro, selvtillid, glæde, afslappethed, selvkontrol og hvad der ellers giver mening for dig.
  • Adfærd, som du selv (ikke andre) synes er uønsket, og som du derfor gerne vil have ændret, f.eks. hvis du har nogle dårlige vaner, såsom rygning, trøstespisning, neglebidning, at du ind imellem snakker for højt – Find selv på flere. Måske ønsker du at være sund, at have pæne negle og være fri for smerter i fingrene, og generelt at have fuld kontrol over hvad du gør og hvornår du gør det.
  • Traumer/fobier, herunder PTSD. Udover at slippe angsten, så opnår du f.eks. at have en indre ro, at føle dig fri, og at kunne gøre hvad du vil, fordi du har en tillid til livet og verden omkring dig.
  • Som et led i terapien kan du evt. få belyst de ægte mål, som kan give dig mening og værdi at styre efter i livet.

Hvad opnår du?

Du opnår bl.a. at blive et gladere menneske, være meget mere fri til at være dig selv, og at være i kontrol til at kunne gøre de ting, som du har lyst til at gøre og når du har lyst til det.