I dag, da jeg afleverede børn, og var på vej til arbejde, stødte jeg på en modkørende ambulance med udrykning. Jeg er normalt så meget regelrytter, at jeg har svært ved at se ud over de regler, som jeg har fået indoktrineret, men kommer der en ambulance, så ryger alle regler ud til højre, og pludselig kan jeg se muligheder, som for et øjeblik siden ikke eksisterede: En åbning mellem to kegler på en lang strækning med vejarbejde (hvor der normalt ikke lader til at være mulighed for at finde plads), et busstoppested, man kan holde på (hvilket man jo normalt ikke må), eller man kan simpelthen trække ud i et kryds for rødt lys (forsigtigt selvfølgelig) på en placering, som normalt aldrig har set et bildæk.

Det samme gør sig gældende, når man kommer til et punkt i sit liv, hvor det ligesom er ”point of no return”, dvs. der er ingen vej tilbage. Det kan f.eks. være når man mister et nærtstående familiemedlem, som giver én et nyt perspektiv på tilværelsen. Eller når man går ned med stress, og man nu bliver nødt til at tage sig af sig selv, men hvor det før slet ikke kunne lade sig gøre, fordi man havde deadlines at tage sig af, og kunder og chefer der skulle pleases, og kolleger som man ikke ville lade i stikken (selvom det måske slet ikke er tilfældet i virkeligheden – men sådan var det i hvert fald i éns hoved). Pludselig så er ting mulige, fordi at man bliver nødt til at finde løsninger.

Min pointe er, at når vi virkelig vil/skal, så smider vi skyklapperne og ser nye muligheder, som før var ikke-eksisterende. Vi bliver kreative og tænker ud af boksen.

Så hvad ville der ske, hvis du ikke ventede på ”point of no return”, men allerede i dag mærker efter, hvad du har behov for og bare for et øjeblik glemmer alle de begrænsende tanker om, hvad du ikke kan og hvorfor ikke? Hvad vil der ske, hvis du glemmer alt om, hvad andre tænker om dig, og du sætter dig selv først? Og hvordan vil det påvirke andre positivt at du gør det?

Så fortæl mig lige, hvad du vil gøre for dig selv i dag!

 

Kærlige hilsner

Belinda Hansen, ISAHT-certificeret hypnoterapeut og hypnocoach

author image

About LindaBTP

You Might Also Like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *