I 2002 kom Spiderman-filmen, hvor hovedrollen blev spillet af Tobey Maguire.

Jeg syntes egentlig, at han var lidt plat, som en lidt overdrevet karikeret udgave af en genert fyr, der pludselig endte med at have superhelte-kræfter, få boostet sin selvtillid og som flødeskummen på toppen af kagen: Score sin store kærlighed.

Men filmen var trods alt ikke så langt fra virkeligheden (måske lige bortset fra edderkoppe-kræfterne??), og den havde en vigtig pointe:

De fleste mennesker lever ud fra den her begrænsede opfattelse af, hvem de er, og hvad de kan, og hvem de bør være. De tænker måske, at de ikke har nok selvsikkerhed til at kunne stille sig op foran folk og snakke om det, som betyder noget for dem. At de ikke er smukke nok til at kunne tiltrække den kærlighed i deres liv, som de ønsker. At de bliver nødt til at gå på universitetet i 5+ år og tage en Ph.d., for ikke at skuffe både sin familie og i virkeligheden også deres egne forestillinger om, hvad der er ”godt nok”, når dét de i virkeligheden ville, var at gøre en forskel i felten som sygeplejerske eller kunstmaler. Eller de tænker måske, at de ikke kan tabe sig til en sund vægt, fordi at det ikke ligger i deres gener.

Hvad er problemet så i det? Det er, at dine overbevisninger kommer til at være spejl for dit liv, så den måde, du ser dig selv, også bliver sådan det kommer til udtryk i din verden. Og det er måske ikke sådan, at du ønsker, at verden skal se ud for dig.

Så pointen er: Når man begynder at se sit potentiale, og man opdager de ressourcer og egenskaber, som man er i besiddelse af (og ja, der er flere ressourcer, end du selv tror), så begynder man også at handle anderledes. Og når man handler anderledes, så får man mere tro på sig selv, og man får nye erfaringer, som understøtter de ressourcer, man i virkeligheden havde fra starten, men som lå i det skjulte. Det ender med at være en opadgående spiral, som fortsat skaber flere muligheder og styrker én personligt, så DU kan blive den bedste udgave af hvem du er. Du kan blive dén, du ønsker at være. Du kan begynde at gå efter de drømme og mål, som du inderst inde længes efter! Hvorfor lade dig nøjes med at være en lille udgave af det potentiale, du egentlig har, når du kan være din egen superhelt på de områder, som er vigtige for DIG?

Vil du have hjælp til at få dine ressourcer op til overfladen og blive i stand til at skabe det liv, som du fortjener, så book en session hos HypnoCoachen.dk – det foregår online, så det er nemt for dig at få passet ind, uanset hvor i verden du befinder dig.

author image

About LindaBTP

You Might Also Like...

Hvordan blokerer dit verdensbillede for dine muligheder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *